Acties – Sportgericht

Als lid van de NVVO kunt u gebruik maken van een kortingsregeling voor het vakblad SPORTgericht.

Sportgericht is al 72 jaar HET vakblad voor Specialisten in Beweging. Een aantal leden van de NVVO is al geabonneerd en is enthousiast over de inhoud. Iedere twee maanden (dus 6x per jaar) staan er 10-15 artikelen in het blad met hoogwaardige kennis op het gebied van training, coaching en toegepaste sportwetenschap (o.a. inspanningsfysiologie, biomechanica, voedingsleer en sportpsychologie). De informatie in SPORTgericht is praktisch relevant, degelijk onderbouwd toegankelijk en vernieuwend.

Leden van de NVVO kunnen zich met 15% korting abonneren via de website
http://www.sport-gericht.nl/abonneren/. NB: deze korting is niet eenmalig, maar blijvend!
Voor een jaarabonnement 2018 betaalt u geen € 59,00, maar € 50,15.
(U kunt uw lidnummer opvragen via Mijn NVVO).

Bent u al geabonneerd? Ook dan kunt u zich via de genoemde website aanmelden. Vul dan bij [Opmerking] in: “Lid NVVO / lidnummer / bestaande abonnee”. Uw abonnement wordt dan m.i.v. de eerstvolgende verleniging omgezet naar de kortingsregeling.

Kent u Sportgericht nog niet?  Via http://www.sport-gericht.nl/archief/de-selectie/ kunt u zo’n zestig artikelen gratis downloaden. Tevens kunt u hier de inhoud van de jaargangen 2007-2017 bekijken. Ook is het mogelijk ter oriëntatie een gratis proefnummer aan te vragen via: http://www.sport-gericht.nl/gratis-proefnummer/.
Vul daarbij in het veld [Opmerking] “lid NVVO” in en u krijgt het nummer binnen enkele dagen toegestuurd.