Club zoekt trainer

AETOS

AETOS Heren 2 zoekt trainer!

AETOS Heren 2, uitkomend in de promotieklasse, is een team dat bestaat uit een goede mix van ervaren (oud-divisie)-spelers en aanstormend talent uit de jeugd dat zich klaar maakt voor de stap naar Heren 1.

Het team traint één keer in de week samen, op woensdagavond. Een deel van het team traint nog een tweede keer in de week samen met een ander team. Voor de woensdagavond is Heren 2 op zoek naar een enthousiaste trainer die goed om kan gaan met jeugd, hen beter kan maken en begeleiden in een seniorenteam. Daarnaast het liefst ook iemand die de ervaren spelers nog iets bij kan brengen 🙂

AETOS is een grote én gezellige club in Arnhem, met een vaste thuishal waar de hoge heren- en damesteams hun thuiswedstrijden spelen. Ondanks dat de vereniging nog niet zo lang bestaat, is er een hechte band tussen de leden. We vieren verschillende feestjes per jaar en ieder jaar gaan we met een grote groep op wintersport.

Wil je hier deel van uitmaken? Ben jij de trainer die Heren 2 komend seizoen vooruit brengt? Neem dan snel contact op! Tot snel!

Informatie
Plaats Arnhem
Provincie Gelderland
Gevraagd Trainer / coach
Categorie Heren
Niveau Promotieklasse
Trainingsdag/tijd Woensdagavond
Contactpersoon Jorin de Vries
E-mailadres jorinvdevries@gmail.com
Telefoon 0618426402