Club zoekt trainer

AVV Keistad

Vanaf de voorbereiding voor het nieuwe volleybalseizoen 2023-2024 is AVV Keistad op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer-coach voor Heren 1.

HOOFDTAKEN
De hoofdtrainer-coach is verantwoordelijk voor het verzorgen van de coaching van wedstrijden en het geven van de trainingen. Er zijn drie trainingsmomenten in de week en de competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld in sportcomplex Amerena in Amersfoort.

HET TEAM
Het eerste herenteam speelt sinds seizoen 2019-2020 in de Top-divisie en staat op dit moment op de eerste plek. De ambitie is om dit seizoen kampioen te worden van de Top-divisie.

Het team bestaat sinds 3 jaar uit grotendeels dezelfde mannen die goed met elkaar overweg kunnen. Er heerst een positieve sfeer om naast met plezier te volleyballen ook competitief beter te worden en vooraf gestelde doelen te behalen. Tien spelers hebben al hun commitment uitgesproken voor komend seizoen.

WAT WIJ ZOEKEN IN EEN NIEUWE TRAINER:
-Je hebt een duidelijke visie op het volleybal en een technisch en tactisch plan hoe er gevolleybald wordt en met die gedachte wordt de training en de coaching ingestoken.
-Je hebt een VT4-trainersdiploma en houdt de ontwikkelingen binnen het volleybal bij.
-Je staat open voor het meetrainen/instromen van eigen talenten uit de vereniging om ook op langere termijn topvolleybal te kunnen waarborgen. Ook heb je oog voor de opbouw van de club en voel je je betrokken bij het meerjarenplan van de vereniging.
-Je bent in staat de behoefte aan volleybal-technische ontwikkeling van de spelers te vervullen. Zowel aandacht voor individuele ontwikkeling van de teamleden als het functioneren van het team als geheel is daarbij belangrijk. Als onderdeel daarvan is er ook behoefte aan een bijbehorend fysiek (kracht)programma. Daarbij ben je ook in staat te kijken naar een individuele aanpak binnen het team.
Het heeft de voorkeur dat je op alle drie de trainingen aanwezig bent.
-Tenslotte is er ook behoefte aan een sociale klik. Wat neem jij als nieuwe trainer-coach mee om op jouw eigen wijze te investeren in het team en de vereniging?

WAT VERDER GOED IS OM TE VERMELDEN:
Ons eerste herenteam is een gemotiveerd team dat graag samen met jou tijd en energie steekt om op een leuke manier beter te worden in het volleyballen.
Een enthousiaste vereniging waar breedtesport en topsport goed samengaan en tijdens de thuisweekenden er een zeer goede sfeer is.

AVV Keistad is vanuit de Nevobo aangemerkt als ‘Superclub’ en gaat op korte termijn starten met een professional in de rol van Volleybaltechnisch coördinator waarmee beoogd wordt de kwaliteit van trainers en het plezier in volleybal en beweging in algemene zin te bevorderen.

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je aanmelding naar bestuur@avvkeistad.nl. Na jouw aanmelding zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Informatie
Plaats Amersfoort
Provincie Utrecht
Gevraagd Hoofdtrainer Heren 1
Categorie Heren
Niveau Topdivisie
Trainingsdag/tijd ma/do
Contactpersoon Petra Ruijterlinde
E-mailadres bestuur@avvkeistad.nl
Telefoon