Club zoekt trainer

DIO Bedum

DIO Bedum DS 1 is op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Wij zijn een groep hardwerkende en leergierige vrouwen van gemiddeld zo’n 26 jaar oud. Gretig en gezellig is hoe je ons het beste kan omschrijven. Met een dynamische mix van net 20 tot een uitschieter richting de 40 krijg je met dit team een combinatie van doorgewinterde ervarenheid en potentie voor de toekomst.

In seizoen 2022-2023 hebben wij het kampioenschap binnengehaald en afgelopen seizoen hebben wij ons keurig staande gehouden tijdens ons eerste jaar in de 2e divisie. De kern van de afgelopen seizoenen blijft trouw in het eerste spelen en we hopen met wat nieuwe aanwas een nóg sterker team neer te zetten (waarmee we wellicht nog een stap omhoog kunnen maken).

Fanatisme, plezier, wilskracht en een gezonde dosis gebekt zijn heeft ons veel gebracht dit seizoen. Toch zijn we gebrand om te kijken wat er nog meer te halen valt. Wil je samen met ons deze uitdaging aan te gaan? Ben jij net zo fanatiek als wij en heb jij de juiste plannen en trucjes om ons net dat tandje harder te laten gaan?!

Stuur ons een berichtje en voeg je bij de leukste vereniging van het Noorden! Wil je een sfeerimpressie? Bekijk dan onze Instagrampagina @diobedumforever of neem een kijkje op onze pas vernieuwde website www.diobedum.nl.

Informatie
Plaats Bedum
Provincie Groningen
Gevraagd 2e Divisie Damesteam zoekt trainer
Categorie Dames
Niveau 2e divisie
Trainingsdag/tijd Maandag 21:00-23:00 Donderdag 19:00-21:00
Contactpersoon Lennart Harmsen
E-mailadres voorzitterdamestc@diobedum.nl
Telefoon