Club zoekt trainer

Erasmus Volley

Nieuwe trainer voor Heren 1 gezocht!

Over ons: Erasmus Volley is een studentenvolleybalvereniging met veel gezelligheid, maar ook een serieuze volleybalkant. We hebben in totaal 28 teams en komend seizoen komt er 1 team bij, waardoor het er 29 worden. Van deze teams zijn er 10 reguliere teams en 19 recreatieve teams. Wij bieden volleybal op elk niveau!

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en fanatieke trainer/coach voor onze Heren 1 in de 3e divisie! Momenteel staan ze 6e, met nog mogelijkheid om hoger te eindigen. Volgend seizoen zoeken we een trainer die opzoek is naar een leuke uitdaging om te handhaven en als mogelijk te promoveren naar de 2e divisie! Het team bestaat uit studenten en werkende. Daarnaast zoeken wij iemand die nauw samenwerkt met de Technische Commissie (TC).

Als trainer/coach zijn wij op zoek naar iemand die 2x in de week, 2 uur (op maandag en woensdag) training wil geven. Thuiswedstrijden zijn op donderdag en uitwedstrijden in het weekend. Bij deze vacature hoort uiteraard een passende vergoeding.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Lydia Scheele via tc@erasmusvolley.nl of 0615503469.

Informatie
Plaats Rotterdam
Provincie Zuid-Holland
Gevraagd Trainer/coach
Categorie Heren
Niveau 3e divisie
Trainingsdag/tijd Maandag & Woensdag
Contactpersoon Lydia Scheele
E-mailadres lydia6ruth@hotmail.com
Telefoon 0615503469