Club zoekt trainer

Limax

Numidia/VC Limax zet een volgende stap in haar ontwikkeling.

Onze missie is de Limburgse jeugd inspireren en begeleiden naar een vitale en sportieve levensstijl middels de sport volleybal. Ons doel is een sterk financieel gezonde vereniging, waar Heren 1 in de eredivisie een serieuze kandidaat is voor het landskampioenschap en een eerste damesteam dat de komende jaren gestaag opklimt naar het hoogste niveau. De cultuur binnen de vereniging kenmerkt zich door ambitie, sportiviteit, gezelligheid en betrokkenheid. Wij willen alle leden een passende plek bieden om te spelen en dat regionale toptalenten op topniveau in de regio kunnen spelen.

Numidia/VC Limax heeft sinds 2020 ook een volleybalschool, waar talenten in de regio mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen. Naast het volleyballen zijn we ook op ander terrein actief bezig. Zo heeft Limax o.a. een eigen leefstijlprogramma ontwikkeld, speciaal voor gemeenten en bedrijven.

Voor het nieuwe seizoen 2023-2024 zijn wij op zoek naar een trainer op nationaal niveau. We zoeken een persoon die training, begeleiding en coaching op eerste, tweede of derde divisie niveau kan geven. Tevens verwachten we participatie in de ontwikkeling en advies van het technisch beleid van de vereniging.

Functie-eisen:
VC Limax zoekt een iemand die met passie en enthousiasme een team kan trainen, motiveren en begeleiden naar het maximale haalbare resultaat. Uitstekende communicatieve- en presentatievaardigheden is een pre;
Diploma:
VT3 diploma is een voorwaarde.
VT4 diploma of deelname aan de VT4 opleiding is een pre.

Denk je, ik wil wel bij onze mooie hechte vereniging training geven neem dan contact op met onze TC (gegevens staan op de site www.vclimax.nl).

Informatie
Plaats Linne
Provincie Limburg
Gevraagd trainer op nationaal niveau
Categorie Dames
Niveau 1e divisie, 2e divisie, 3e divisie
Trainingsdag/tijd in overleg
Contactpersoon Bertin Terpstra
E-mailadres voorzittertc@vclimax.nl
Telefoon +31622725259