Club zoekt trainer

MSVV Fyrfad

Voor seizoen 2023-24 is MSVV Fyrfad op zoek naar een trainer/coach voor Dames 1. Het team komt dit seizoen uit in de eerste klasse. Hoewel de resultaten nog een beetje achterblijven, heeft het team veel potentie om gedurende het komende seizoen een grote ontwikkeling door te maken.

De Maastrichtse Studenten Volleybal Vereniging Fyrfad is een actieve volleybalvereniging met ongeveer 180 leden verdeeld over 13 teams die allemaal uitkomen in de regionale Nevobo-competitie. Hiermee is Fyrfad een van de grootste studentensportverenigingen van Maastricht! Binnen Fyrfad kunnen studenten op elk niveau spelen, van 4e klasse tot 1e klasse of in ons beginnersteam. Fyrfad is meer dan alleen volleybal en speelt een grote rol in de persoonlijke ontwikkeling en het sociale leven van haar leden. We organiseren het hele jaar door vele activiteiten, van het ledenweekend tot het bijwonen van Eredivisie- of Liga-wedstrijden, van onze bekende canti tot Hajraa Outdoor. De teams zelf worden tijdens het seizoen vaak goede vrienden.

Training geven bij een studentenvereniging brengt unieke uitdagingen met zich mee. Je geeft training aan een team met veel verschillende volleybalachtergronden- en culturen. Vanwege de vele internationale leden van onze vereniging is het belangrijk dat je goed Engels spreekt en schrijft.

Als de trainer van Fyrfad Dames 1 kom je onder contract bij UM SPORTS, Maastricht University. UM SPORTS is een afdeling van het Studenten Service Centrum (SSC) van de Universiteit Maastricht en organiseert het sportprogramma voor studenten, medewerkers en alumni van de Universiteit Maastricht en voor studenten van Zuyd Hogeschool. Met een ruim sportaanbod (± 60 activiteiten), 31 Studentensportverenigingen (SSA’s), leuke evenementen en studentvriendelijke prijzen biedt UM SPORTS een gezonde en leuke sportbeleving met voor ieder wat wils. UM SPORTS heeft met al haar trainers en instructeurs, servicedeskmedewerkers en managementteam ruim 130 medewerkers. Veel van de medewerkers zijn of waren ooit student aan de Universiteit Maastricht. Ze delen allemaal een passie voor sport en bewegen.

Praktische informatie
Startdatum: 1 september 2023 of zoveel eerder als mogelijk
Trainingsuren: 3,5 uur per week
Salaris: Dienstverband bij UM SPORTS conform VNSU (UFO-profiel sportinstructeur 3 of 4, schaal 7 of 8). Een ZZP/ondernemersconstructie is ook mogelijk.
Locatie: Universitair Sportcentrum, P. Debyeplein 15, 6229 HA Maastricht.

De volledige vacature is ook te vinden op https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/over-de-um/andere-afdelingen/um-sport/vacatures-um-sport. Voor specifieke informatie over het dienstverband kun je contact opnemen met Ivanka Smitsmans, sportcoördinator via ivanka.smitsmans@maastrichtuniversity.nl.

Informatie
Plaats Maastricht
Provincie Limburg
Gevraagd Trainer/coach
Categorie Dames
Niveau 1e klasse
Trainingsdag/tijd Maandag en woensdag, tijden nader te bepalen
Contactpersoon Sander de Koe
E-mailadres technische.coordinator@fyrfad.nl
Telefoon +31 6 30710379