Club zoekt trainer

MSVV FYRFAD

Ben je gemotiveerd en in staat om effectief je kennis van volleybal over te brengen? Heb je ervaring met het coachen van volleybal? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving
UM SPORTS is op zoek naar een enthousiaste en toegewijde volleybalcoach voor de studentenvolleybalvereniging Fyrfad; specifiek voor Heren 1. Het eerste herenteam komt momenteel uit in de eerste divisie. Het team bestaat uit ervaren en gemotiveerde jonge talenten en traint twee keer per week (op maandag en woensdag).

Vereisten
We verwachten het volgende van onze nieuwe coach:

Aantoonbare ervaring in het geven van volleybaltraining
Heeft bij voorkeur een Volleybal Trainer Diploma (VT)
In staat om les te geven in zowel Engels als Nederlands
Beschikbaarheid in het weekend om het eerste herenteam te coachen tijdens zowel thuis- als uitwedstrijden
Affiniteit met studentensport en de bijbehorende cultuur
Beschikbaarheid om training te geven in de avonden.

Praktische informatie:
Startdatum: 1 september 2024
Werkuren: 3,5 uur per week; verdeeld over 2 trainingsessies
Onderwerp: Volleybal (binnen)
Locatie: Universitair Sportcentrum, Maastricht (USC)

Wat biedt de UM?
Als Volleybal Coach Heren 1e Team MSVV FYRFAD bij Studenten Service Centrum kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:

Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 7 – 8 conform UFO-profiel Sportdocent met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen €2693,00 en €4103,00 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0,1 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.
Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.
Een creatieve rol met veel vrijheid in een prettige en unieke werkomgeving.
Een gratis sportabonnement bij UM SPORT.
Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier.

Universiteit Maastricht
Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?

Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.

Voor meer informatie over de UM klik hier.

Studenten Service Centrum
Het Studenten Service Centrum (SSC) is het centrale contactpunt voor alle studenten services en helpt studenten met uiteenlopende zaken die te maken hebben met studeren en het studentenleven. Zo voorziet het SSC studenten van informatie over toelating, inschrijving, collegegeld en diploma-erkenning, maar kunnen ze er ook terecht voor juridisch advies over studie-gerelateerde zaken, carrière-advies, een talencursus of hulp van een psycholoog. Daarnaast biedt het SSC allerlei extracurriculaire activiteiten zoals een breed sportaanbod in het Universitaire Sportcentrum, mogelijkheden tot vrijwilligerswerk of lezingen en workshops via Studium Generale. Het SSC biedt studenten op deze manier de mogelijkheid om zich naast hun studie op andere vlakken te ontwikkelen en te verrijken, zodat ze met een brede basis de arbeidsmarkt kunnen betreden.

Het directe contact met de student en de verscheidenheid aan diensten, maken het SSC tot een dynamische werkomgeving. Het SSC werkt structureel veel samen met faculteiten, andere service centra binnen de UM, studenten en externe partners om de student op de best mogelijke manier te ondersteunen. Meer informatie over het SSC is te vinden op https://www.maastrichtuniversity.nl/ssc

UM SPORT
UM SPORT is onderdeel van het Studenten Service Centrum (SSC) van de Universiteit Maastricht en organiseert het sportprogramma voor studenten, medewerkers en alumni van de Universiteit Maastricht, evenals voor studenten van Zuyd Hogeschool. Met een gevarieerd aanbod van meer dan 60 verschillende activiteiten, 31 Studenten Sportverenigingen, leuke evenementen en studentvriendelijke prijzen, biedt UM SPORT een gezonde en plezierige sportervaring die aansluit bij ieders interesses.

De internationale sfeer van de Universiteit Maastricht komt sterk tot uiting in UM SPORT, zowel onder de leden als het personeel. Activiteiten worden voornamelijk tweetalig aangeboden (in het Nederlands en Engels) om toegankelijkheid voor iedereen te waarborgen. Het UM SPORT-team bestaat uit meer dan 120 medewerkers, waaronder sportdocenten, instructeurs, receptionisten en afdelingsmedewerkers. Veel van de medewerkers zijn of waren studenten aan de Universiteit Maastricht en delen allemaal een passie voor sport en lichamelijke activiteit.

FYRFAD
De Maastrichtse Studentenvolleybalvereniging, FYRFAD, is een actieve volleybalclub met ongeveer 180 leden verdeeld over 11 teams die deelnemen aan de regionale NeVoBo-competitie en een beginners team. Hiermee is Fyrfad een van de grootste Studenten Sportverenigingen in Maastricht! Binnen Fyrfad kunnen studenten op verschillende niveaus spelen, van 4e divisie tot 1e divisie of in het beginners team.

Fyrfad is meer dan alleen volleybal; het speelt een belangrijke rol in de persoonlijke ontwikkeling en het sociale leven van haar leden. Fyrfad organiseert tal van activiteiten gedurende het jaar, van ledenweekenden tot deelname aan Eredivisie- of Liga-wedstrijden, van cantussen tot Hajraa Outdoor. Teamleden worden goede vrienden gedurende het seizoen. Voor meer informatie over Fyrfad, bezoek: www.fyrfad.com.

Nieuwsgierig?
Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Mick Fleuren via mick.fleuren@maastrichtuniversity.nl voor meer informatie.

Solliciteren?
Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe Volleybal Coach Heren 1e Team MSVV FYRFAD? Solliciteer dan nu, uiterlijk 6 mei 2024, op deze functie.

De vacature staat open voor interne en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Universiteit Maastricht zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren.

Informatie
Plaats Maastricht
Provincie Limburg
Gevraagd Trainer
Categorie Heren
Niveau 1e divisie
Trainingsdag/tijd Maandag en Woensdag
Contactpersoon Mick Fleuren
E-mailadres mick.fleuren@maastrichtuniversity.nl
Telefoon