Club zoekt trainer

NSVV Heyendaal

Wij zoeken een enthousiaste volleybaltrainer
Op het Gymnasion (RSC) zijn studenten, alumni, bedrijfs- en particuliere sporters 7 dagen per week van harte welkom. Binnen onze zeer ruime openingstijden kunnen zij een keuze maken uit wel 80 verschillende activiteiten. Eén van deze activiteiten is natuurlijk volleybal!

Volleybal wordt aangeboden in de vorm van cursussen, van niveau beginner tot (ver‐)gevorderd én er kan gespeeld worden bij studenten volleybalvereniging NSVV Heyendaal. Voor Heren 1 (momenteel spelend in de tweede divisie) van deze vereniging is het RSC op zoek naar een enthousiaste en kundige volleybaltrainer voor ongeveer 7 uur per week. Naast het geven van de verenigingstrainingen ben je in het weekend actief als coach tijdens de wedstrijden, waarover nadere afspraken gemaakt worden met het bestuur van de vereniging. Binnen deze functie als trainer/coach ben je in dienst van het Radboud Sportcentrum.

De vereniging
NSVV Heyendaal is een gezellige studentenvereniging met circa 220 leden waar volleybal en plezier centraal staan. De vereniging heeft op dit moment veertien damesteams en vijf herenteams op het niveau van de vierde klasse tot en met de tweede divisie. Het eerste herenteam speelt in het seizoen 2022/2023 in de tweede divisie en het eerste damesteam speelt in de tweede divisie. De eerste drie damesteams en de eerste twee herenteams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdag. De overige teams spelen bijna allemaal op de donderdagavond. Heren 1 traint twee keer per week op de maandag (21:30-23.00) en woensdag (19:30-21:30) en speelt de thuiswedstrijden om 15:00. Kijk voor meer informatie op www.nsvvheyendaal.nl of stuur een mail naar tc@nsvvheyendaal.nl .

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste trainer/coach met ervaring in het geven van volleybaltraining
Je hebt minimaal een geldig VT3‐trainersdiploma op zak
Je voelt de sfeer van een studentenvereniging goed aan
Je stelt samen met de vereniging realistische doelen voor de lange termijn op
Je bent verantwoordelijk en zelfstandig, maar ook collegiaal en sociaal
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands (liefst ook Engels)
Je bent flexibel en bereid om in de avonden en weekenden te werken
Je staat open voor het opleiden en begeleiden van jonge trainers
Wij bieden

Een enthousiast herenteam dat met veel wilskracht weer terug wil naar de tweede divisie
Een leuke werkplek binnen het mooiste sportcentrum van Nijmegen
Vaste uren op het lesrooster die uitbetaald worden via een oproepcontract, in eerste instantie voor bepaalde tijd en bij goed functioneren wordt dit na twee jaar omgezet naar een oproepcontract voor onbepaalde tijd
Het aangaan van een ZZP-overeenkomst is in voorkomende gevallen bespreekbaar
Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de Universitaire CAO voor sportdocenten
Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en bijscholing
Reageren
Heb je interesse? Stuur dan jouw motivatie plus CV per mail naar Peter Gijsberts ( peter.gijsberts@ru.nl ), Guus Cox ( tc@nsvvheyendaal.nl ) en Lucree Siebers ( voorzitter@nsvvheyendaal.nl ) , Afdelingshoofd Sport van het Radboud Sportcentrum, Voorzitter van de TC van Heyendaal en Voorzitter van NSVV Heyendaal.

Jouw sollicitatie ontvangen we bij voorkeur vóór 14 april 2023 in verband met de selectietrainingen voor Heren 1 die begin mei van start gaan.

Informatie
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Gevraagd trainer + coach
Categorie Heren
Niveau 2e divisie
Trainingsdag/tijd Maandag en woensdagavond
Contactpersoon Paulien Bosveld
E-mailadres paulien.bosveld@gmail.com
Telefoon