Club zoekt trainer

Pegasus Volleybal

De gezelligste club van Nijmegen, volleybalclub Pegasus, is sinds 2022 een van de Super Clubs van de Nevobo, en streeft ernaar om dé volleybalclub van Nijmegen te zijn waar voor ieder niveau (“voor ieder wat wils”) volleybal aangeboden wordt. Beide eerste teams van de club draaien momenteel mee in de top van de 1e divisie. Om de aansluiting te maken naar de talenten daaronder, zijn we op zoek naar trainers voor D2 en H2.

Dames 2 is een ambitieus team waar nieuwe speelsters een hechte groep aanvullen om zo de aansluiting naar het eerste team te kunnen maken. Momenteel komen zij nog uit in de Promotieklasse, maar daar hopen zij verandering in te brengen! Het antwoord is natuurlijk, naast keihard trainen met inzet en enthousiasme, om met een nieuwe, gedreven trainer/coach te gaan bouwen aan het team! Wij zoeken een trainer/coach om dit team te helpen de 3e divisie te bereiken. Een goede technische basis en ervaring met het bouwen aan teams zijn een pre.

Heren 2 is een super leuk en fanatiek team dat bestaat uit een mooie mix van jong talent en ervaren spelers, wat ertoe heeft geleid dat zij vorig jaar overtuigend kampioen zijn geworden in de promotieklasse! Dit jaar draaien zij mee in de 3e divisie en na een aantal tegenslagen (blessures) zijn zij bezig met een verdiende opmars boven. Wij zoeken een trainer/coach die dit enthousiaste team wil helpen om een nóg hoger niveau te behalen en met hen de aansluiting naar het eerste team te zoeken. De basis van dit team is sterk, dus we zoeken iemand die in staat is dat om te zetten naar wekelijkse resultaten bij de wedstrijden.

Ben jij sociaal en communicatief vaardig (en heb je de juiste trainerslicentie)? Heb je de technische kennis om met jonge spelers te ontdekken waar hun grenzen liggen? Dan ben jij precies wie wij zoeken dus neem dan snel contact op en dan gaan we graag samen in gesprek!

Informatie
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Gevraagd Trainer
Categorie Dames, Heren
Niveau 3e divisie, Promotieklasse
Trainingsdag/tijd in overleg (ma/di/wo)
Contactpersoon Marrit Schutten
E-mailadres technischezaken@pegasusvolleybal.com
Telefoon 0615166884