Club zoekt trainer

Pegasus Volleybal

De gezelligste club van Nijmegen, volleybalclub Pegasus is sinds 2022 een van de Super Clubs van de Nevobo, en streeft ernaar om dé volleybalclub van Nijmegen te zijn waar voor ieder niveau (“voor ieder wat wils”) volleybal aangeboden wordt. Beide eerste teams van de club draaien momenteel mee in de 1e divisie. Om de aansluiting te maken naar de talenten daaronder, zijn we op zoek naar trainers voor D1, D2, H2 en het huidige H4.

Dames 1 is een enorm leuk team, dat in 2020 gepromoveerd is naar de 1e divisie en waar zij op dit moment de tweede plek in hun bezit hebben! Het team bestaat uit een aantal jonge talenten en een aantal ervaren speelsters (leeftijd mid 20 – eind 20), die al een aantal jaar samen spelen. Dit maakt het een enorm hecht, gezellig en dynamisch team dat ook buiten de lijnen enorm veel plezier heeft samen. De kracht van het team ligt in de hechtheid en dat ze, naast goed kunnen volleyballen, ook enorm gedreven zijn om samen de beste resultaten te behalen en samen door blijven groeien om een nog hoger niveau te bereiken. Wij zoeken een trainer/coach die deze toffe groep wil helpen samen door te groeien door de juiste sociale, én vooral ook technische kennis en kunde.

Dames 2 is een ambitieus team waar nieuwe speelsters een hechte groep aanvullen om zo de aansluiting naar het eerste team te kunnen maken. Momenteel komen zij nog uit in de Promotieklasse, maar daar hopen zij verandering in te brengen! Het antwoord is natuurlijk, naast keihard trainen, vol inzet en enthousiasme, met een nieuwe, gedreven trainer/coach! Wij zoeken een trainer/coach om dit team te helpen de 3e divisie te bereiken.

Heren 2 is een super leuk en fanatiek team dat bestaat uit een mooie mix van jong talent en ervaren spelers, wat ertoe heeft geleid dat zij vorig jaar overtuigend kampioen zijn geworden in de promotieklasse! Dit jaar draaien zij mee in de 3e divisie en na een aantal tegenslagen (blessures) zijn zij bezig met een verdiende opmars boven. Wij zoeken een trainer/coach die dit enthousiaste team wil helpen om een nóg hoger niveau te behalen en met hen de aansluiting naar het eerste team te zoeken.

Heren 4 is een team enthousiaste volleyballers en op zoek naar jou. We zijn een fanatiek vriendenteam. We hebben allemaal 2e en 3e divisie gespeeld, en willen graag nog zo hoog mogelijk meedraaien. Op dit moment staan we gedeeld 1e in de promotieklasse (we zijn een nieuw team binnen Pegasus). We trainen 2x in de week en hopen dus volgend jaar weer 3e divisie te spelen. Help jij ons de weg omhoog als trainer (in overleg ook als coach)?

Ben jij sociaal en communicatief vaardig (en heb je de juiste trainerslicentie)? Heb je de technische kennis om met jonge spelers te ontdekken waar hun grenzen liggen? Dan ben jij precies wie wij zoeken dus neem dan snel contact op en dan gaan we graag samen in gesprek!

Informatie
Plaats Nijmegen
Provincie Gelderland
Gevraagd Trainer/coach
Categorie Dames, Heren
Niveau 1e divisie, 3e divisie, Promotieklasse
Trainingsdag/tijd maandag/dinsdag/woensdag (in overleg)
Contactpersoon Marrit Schutten
E-mailadres technischezaken@pegasusvolleybal.com
Telefoon 0615166884