Club zoekt trainer

Salvo ’67

Salvo ’67 is per volgend seizoen op zoek naar een trainer voor het Heren 1 team. Dit enthousiaste herenteam, gevarieerd in leeftijd van 25-40, is tot nu toe elk jaar een klasse gepromoveerd, maar komt vanaf volgend seizoen zonder trainer te zitten. Het team kenmerkt zich met een groot winnaarsmentaliteit en leergierigheid!

Daarnaast zijn we per direct op zoek naar een trainer voor de jeugd, leeftijd variërend van 8 tot 14. De jeugd bestaat uit enthousiaste kinderen die graag met beweging bezig zijn en echt het spel willen leren spelen. Trainerservaring is hierbij geen pré, stage is ook mogelijk.

Als laatste zijn we per volgend seizoen op zoek naar een trainer voor het recreantenteam. Dit team bestaat uit circa 15 man, variërend in leeftijd, maar allen even enthousiast om een avond alleen maar met het spel bezig te zijn. Ook hierbij is trainerservaring niet per sé een pré.

Voor evt vragen, schroom niet om ons een mailtje te sturen of te bellen! Mocht een andere trainingsavond in de week beter uitkomen, is dit bespreekbaar.
Meer info: www.salvo67.nl

Informatie
Plaats Maartensdijk
Provincie Utrecht
Gevraagd Trainer
Categorie Heren, Jeugd
Niveau 1e klasse, Jeugd
Trainingsdag/tijd Dinsdagavond/nio te bespreken
Contactpersoon Jennifer Boekhout
E-mailadres tc@salvo67.nl
Telefoon 0612843302