Club zoekt trainer

v.v. Harambee

Studenten volleybalvereniging Harambee is op zoek naar een enthousiaste nieuwe trainer/coach voor het eerste damesteam dat in het seizoen 2022-2023 uitkomt in de derde divisie. Het doel is om minstens dit niveau te behouden en wanneer mogelijk te verhogen.
Omdat we een studentenvolleybalvereniging zijn, is er veel doorstroom en zijn er elk jaar weer nieuwe aanwinsten. Hier kunnen ook internationale studenten bij zitten en is het belangrijk dat je met een flexibel team kunt werken en heb je ieder jaar weer een leuke nieuwe uitdaging. Tijdens het seizoen blijft de samenstelling wel gelijk.
Harambee is uniek in de regio. De vereniging bestaat uit een grote groep studenten in dezelfde leeftijdscategorie. We bieden veel vrijheid voor onze trainers. Al onze externe trainers zijn in dienst van het sportcentrum van de Universiteit Twente.
Dames 1 traint twee keer in de week 2 uur op de maandag en woensdag. De trainingstijden zijn flexibel en kunnen in overleg tussen 17:30 en 00:00 gepland worden. De thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdag om 21:00.

Informatie
Plaats Enschede
Provincie Overijssel
Gevraagd Trainer/coach
Categorie Dames
Niveau 3e divisie
Trainingsdag/tijd Maandag en woensdag; tussen 17.30-00.00 in overleg
Contactpersoon Yvette van de Berg
E-mailadres bestuur@harambee.nl
Telefoon