Club zoekt trainer

VCO’72

VCO’72 is een fanatieke, actieve en gezellige vereniging gevestigd in Onstwedde. Met veel jeugd en damesteams en een herenteam ( volgend seizoen met 1 of 2 teams ) zijn we vrijwel alle avonden in de week in de sporthal te vinden om te trainen. Wij zoeken voor volgend seizoen een trainer voor dames 1. Momenteel staan ze bovenaan in de 1ste klasse. Met op dit moment 13 punten verschil van de nummer 2. Dames 1 traint 2x per week en daar zoeken we een trainer met Vt2/vt3 of ruime ervaring met trainen van teams op 1e klasse of hoger niveau. Voor dames 2 zijn we ook op zoek, dames 2 staat ook bovenaan in de 2de klasse. Zij trainen 1 keer per week.
Beide teams maken een grote kans op kampioenschap en volgend jaar promoveren. Ook voor de heren zoeken we nog een fanatieke trainer die de mannen naar een hoger niveau brengt.
Ben jij degene die we zoeken, die er zin in heeft om 1 of meerdere teams te trainen? Stuur ons een mailtje of bel/app naar Gerben. We horen graag van je, en wij zullen je met open armen verwelkomen. Tot snel!

Informatie
Plaats Onstwedde
Provincie Groningen
Gevraagd Trainers
Categorie Dames, Heren
Niveau 1e klasse, 2e klasse
Trainingsdag/tijd Maandag, donderdag maar in overleg zijn andere avonden mogelijk!
Contactpersoon Gerben Veldhuis
E-mailadres vco72@hotmail.com
Telefoon 06-12 44 09 67