Club zoekt trainer

Voluit

Voor het aankomende seizoen zijn wij op zoek naar een trainer voor ons herenteam.
Heren 1 van Voluit bestaat op dit moment uit 10 mannen en 1 dame. Daarnaast maken we indien nodig gebruik van invallers vanuit Croonenburg (we hebben dispensatie voor dubbele speelrechten met Croonenburg H1- 1e klasse).
Het is een gemêleerd gezelschap. Waar de jongste uit het team nog geen 20 jaar is (jong talent) zijn de ervaren spelers onlangs al de 60 jaar gepasseerd. De kern van het team speelt al jaren samen en zijn goed op elkaar ingespeeld. In de huidige samenstelling is het doel om bovenin de 2e klasse mee te blijven doen.
Afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd om spelers om meer dan 1 positie te laten spelen. Hierdoor zijn alle posities binnen het team goed bezet en is variatie mogelijk. We spelen nog niet met een vaste libero maar is met een elfde lid wel een overweging om te gaan doen.
Lijkt het je leuk om deze enthousiaste groep te komen trainen neem dan contact met ons op of kom een keer langs bij een training of wedstrijd.

Naast een trainer voor het herenteam zijn we ook op zoek naar een trainer voor dames 3, deze dames spelen in de derde klasse en trainen op maandagavond van 19:00 tot 19:30 uur.
Er is een budget beschikbaar om een trainerscursus te volgen.

Informatie
Plaats Uitgeest
Provincie Noord-Holland
Gevraagd Trainer
Categorie Heren
Niveau 2e klasse
Trainingsdag/tijd Maandag, 20:30 uur
Contactpersoon Jata van der Ham
E-mailadres tcvoluit@gmail.com
Telefoon 0651361406