Club zoekt trainer

VVH

Voor Volleybal Vereniging Harderwijk zijn we opzoek naar trainers voor H1, H2, D1 en D2! VVH is een gezellige én ambitieuze vereniging. We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau kan volleyballen en dat iedereen zich thuis voelt.

D1 staat momenteel 2e in de 3e divisie, en zal dus volgend jaar hoogstwaarschijnlijk 2e divisie gaan spelen. Het team blijft voor het grootste gedeelte bij elkaar en is dus al goed ingespeeld op elkaar. Het team is een mix van jonge meiden en meiden met wat meer ervaring.

D2 staat momenteel 5e in de promotieklasse en dient al opleidingsteam voor D1. Het is daarom een relatief jong team, aangevuld met wat meer ervaren speelsters die helpen met het opleiden van de jongere speelsters. Om het niveauverschil beperkt te houden, proberen we meiden van D2 mee te laten trainen met D1. Voor D2 zal er dan aanvulling kunnen komen uit D3 (1e klasse) of MA.

H1 zal volgend jaar uitkomen in de 1e divisie, het grootste gedeelte van het team zal bij elkaar blijven. Het team heeft vorig jaar afscheid moeten nemen van een aantal ervaren spelers, waardoor nu de nieuwe generatie het voortouw moet nemen. Dat doen ze goed, met een momenteel 8e plaats in de 1e divisie.

H2 is een team met ervaren spelers, waar ruimte is voor jonge jongens om te spelen en te groeien richting H1. H2 zal volgend jaar uitkomen in de promotieklasse.

Heb je interesse in 1 van de vacatures, of wil je gewoon eens kletsen over de mogelijkheden? Laat het mij dan weten!

Esmee Nieuwenhuizen
esmee.nieuwenhuizen@hotmail.com
0612976804

Informatie
Plaats Harderwijk
Provincie Gelderland
Gevraagd Trainer
Categorie Dames, Heren
Niveau 1e divisie, 2e divisie, Promotieklasse
Trainingsdag/tijd Dinsdag & Donderdag
Contactpersoon Esmee Nieuwenhuizen
E-mailadres esmee.nieuwenhuizen@hotmail.com
Telefoon