Club zoekt trainer

VVH

Bij Volleybal Vereniging Harderwijk zijn we op zoek naar trainers voor zowel de dames als de heren lijnteams. Heren 1 speelt 1e divisie, dames 1 speelt 3e divisie, Heren 2 en Dames 2 spelen nu beide promotieklasse, voor Heren 2 ligt het kampioenschap nog voor het grijpen!

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de jeugdopleiding en dat werpt zijn vruchten af. In alle teams is er een mooie mix tussen jongere en ervaren spelers.

VVH is een groeiende vereniging, waar geïnvesteerd wordt in het ‘huiskamergevoel’, graag zijn wij een vereniging waar ieder lid zicht thuis voelt. Sinds dit jaar zijn we ook een NeVoBo ‘Superclub’, wat betekent dat we professionals in dienst hebben die werken aan het werven van nieuwe leden, het opleiden van (jeugd)trainers en de samenwerking met andere verenigingen.

Wil jij graag trainen komen geven bij een gezellige en ambitieuze vereniging? Wil je samenwerken met leergierige speelsters en andere trainers binnen de vereniging? Stuur dan een mailtje naar esmee.nieuwenhuizen@hotmail.com!

Informatie
Plaats Harderwijk
Provincie Gelderland
Gevraagd Trainers
Categorie Dames, Heren
Niveau 1e divisie, 3e divisie, Promotieklasse
Trainingsdag/tijd Dinsdag en Donderdag
Contactpersoon Esmee Nieuwenhuizen
E-mailadres esmee.nieuwenhuizen@hotmail.com
Telefoon 0612976804