Club zoekt trainer

VVV Delta

VVV Delta H1, uit Delft, speelt aankomend seizoen in de promotieklasse. Na een jaar vol tegenslagen is het doel voor komend seizoen het team klaar te stomen voor promotie. Met veel nieuwe, ambitieuze aanwas uit de 1e klasse zoeken we een trainer/coach die houdt van een uitdaging!
Ervaring op niveau is niet noodzakelijk, door de vele ervaring in het team is het een erg geschikt team voor een beginnende trainer die graag wil leren. Wat we in een trainer zoeken is iemand die de uitdaging aan wil gaan om het team van ervaren 3e divisie spelers en ambitieuze 1e klasse spelers samen te brengen tot een team dat bovenin de promotieklasse mee kan draaien, al dan niet promoveren. De spelers zijn in het veld erg fanatiek, maar vinden het na de training en wedstrijd ook altijd leuk om met een biertje na te praten.
De leeftijd van het team varieert van 25 – 40 jaar oud. Er wordt 2x per week getraind, op maandagen en woensdagen. Thuiswedstrijden zullen in de regel op vrijdagavond zijn.
Uiteraard staat er een mooie trainersvergoeding tegenover. Ook is VVV Delta welwillend om een trainerscursus te vergoeden indien de trainer daar interesse in heeft. Ben jij een trainer die open staat voor deze uitdaging, of graag een keertje kennis wil komen maken?

Informatie
Plaats Delft
Provincie Zuid-Holland
Gevraagd Trainer/Coach H1
Categorie Heren
Niveau Promotieklasse
Trainingsdag/tijd Maandag + woensdag
Contactpersoon Sander Liebens
E-mailadres tc@vvvdelta.nl
Telefoon 0623943305