Spelers (M/V) gezocht

Volley2B

Voor ons eerste heren team zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwe spelers!

Heren 1 van Volley2b komt uit in de 2e divisie waar wij ons dit seizoen overtuigend gehandhaafd hebben. Ook komend seizoen zijn we weer van plan mee te strijden in de top van de competitie. Hiervoor kunnen wij nog versterking gebruiken! We zijn vooral op zoek naar middens en spelverdelers, maar ook als passer/loper ben je van harte welkom (ook als je nog niet eerder 2e divisie hebt gespeeld). Naast dat we een ambitieus team zijn met oog voor prestatie, is er bij ons zeker ook ruimte voor plezier, ontspanning en een drankje na afloop!

Volley2b is een vereniging waar sportiviteit en plezier hand in hand gaan. Wij hebben trainings- en wedstrijdgroepen voor alle leeftijden en niveaus. Naast de gezelligheid en de vele activiteiten die er worden georganiseerd, is Volley2b ook een ambitieuze vereniging. Volley2b is sinds afgelopen seizoen een ‘NeVoBo Superclub’ met professionals in dienst die onder andere werken aan de verbetering van de jeugdopleiding en de samenwerking met de regio. Daarnaast hebben wij sinds 2016 onze eigen beach afdeling en is dit seizoen ook de Volley2b-Njoi Academy Volleybalschool gestart!

Lijkt het je leuk om mee te komen trainen, of langs te komen voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Stuur vooral een mailtje naar:
tc@volley2b.nl of bel met Wouter van Dijk op +31 6 42 13 62 13

Informatie
Contactpersoon TC Volley2b
E-mailadres tc@volley2b.nl
Telefoon +31 6 42 13 62 13
Plaats Bergschenhoek
Provincie Zuid-Holland
Team Heren 1
Categorie Heren
Niveau 2e divisie
Type speler/speelster Midden - Spelverdeler - Passer/loper