Congres – Jump 2 prevent
23 september 2022 | van 11:30 tot 18:00

JUMP 2 PREVENT: CONGRES ROND SPORT, PREVENTIE & LIFE STYLE + BEZOEK AAN WK VOLLEYBAL VROUWEN

Op vrijdag 23 september vindt het internationale congres Jump 2 Prevent plaats in het Experience Center van het Radboudumc Nijmegen. Een inspirerend middagprogramma rond sport, preventie en lifestyle, gecombineerd met een bezoek aan het WK Volleybal Vrouwen 2022 in het Gelredome Arnhem. Voor medische professionals en trainers/coaches met belangstelling voor sport (in het bijzonder volleybal), preventie en lifestyle is Jump 2 Prevent beslist de moeite waard!

Een mix van vooraanstaande (sport)artsen, fysiotherapeuten, wetenschappers en (ex)topsporters en coaches deelt hun kennis en ervaringen in hun vakgebied. Zo word je o.a. bijgepraat over de diverse stadia van preventie, het (sneller) herstellen na blessures, maar ook over wetenschappelijke inzichten bij taakspecifieke dystonie bij topsporters, of het belang van conditie in de aanloop naar een operatie.

Bezoek aan WK Volleybal Vrouwen
Na het inspirerende middagprogramma brengen de congresdeelnemers een bezoek aan de WK Volleybal openingswedstrijd Nederland-Kenia, om 20.00 uur in het Gelredome in Arnhem. Een unieke combinatie dus van kennis delen en live topsport beleving! Kijk voor het uitgebreide programma en het reserveren van tickets op www.volleybal.nl/jump2prevent.