Podcasts

Op deze pagina van de NVVO staan een aantal links naar een aantal podcasts  die voor volleybaltrainers  interessant zijn. We proberen bij elke podcast een inleidende tekst te plaatsen.

Hieronder vindt u de links naar podcast van:

  • Jeffrey Klok (Libero Lycurgus H1), waar hij met name gesprekken voert met (bekende) trainers en spelers.
    Zijn eerste podcast vindt u HIER. Het is de bedoeling dat in december 2022 er wekelijks in totaal 10 podcasts verschijnen die dus specifiek voor volleybaltrainers zijn.
  • Over de top, Hierin praten vier volleybalsters – Laura Dijkema, Robin de Kruijf, Marit Grothues en Myrthe Schoot – over topsport en hun top-ervaringen uit hun dagelijks leven.
    Eén van deze podcasts gaat over hun trainers. Interessant voor onze doelgroep dus!
    Je vindt deze podcast HIER
  • Volleybalbabbel.nl

 

Podcasts van Jeffrey Klok

22-07-2022
Over de Eredivisies, Oranje en een verscheurd contract.

Een tijdje geleden kondigde Jeffrey Klok, komend seizoen libero bij Amysoft Lycurgus, op Instagram en Facebook aan een volleybal podcast gaan te beginnen. Vandaag lanceerde hij de eerste aflevering met gasten Paul van der Ven, Vera Koenen en Dennis Borst. Hij kijkt met hen terug op afgelopen Eredivisie seizoen, heeft het over het Nederlands team en beantwoordt Borst een vraag van een luisteraar.

Ben jij een volleyballer of wil je alles te weten komen over het volleybal en de Eredivisies? Dan is er dus nu een podcast voor jou! Luister hem nu in je favoriete podcast app of klik op de het afspeelicoontje hierboven.

 

 

Podcasts van Over de Top

Over de Top, De-eerste-keer

Het thema van onze eerste aflevering is heel toepasselijk: DE EERSTE KEER! We maken een “rondje langs de velden”. Robin haalt het World Guinness Book of Records en in Griekenland moest de ME bij een wedstrijd van Maret te pas komen. Myrthe verslaat afgelopen weekend Sliedrecht a.k.a. “het Conegliano van Nederland” en in Rusland ziet Laura 20% van haar maandsalaris ingetrokken worden. Waar kennen we elkaar van? En hoe was onze eerste indruk eigenlijk van elkaar? Verder bespreken we verschillende stellingen over hoe het was om voor het eerst in het Nederlands team te komen, de eerste keer naar een buitenlandse club en onze eerste liefdes. We sluiten de eerste aflevering af met de TOPvraag: “Nog 1 seizoen samen spelen, welk land, trainer en iedereen 1 extra teamgenoot”… Wie kiest wie.
Veel luisterplezier. LUISTER HIER

Een interessante podcast van deze dames over trainers vind je HIER

 

En HIER vind je nog meer podcasts van Over de Top

Tijdens de WK worden er een aantal speciale podcast uitgezonden met informatie over de komende wedstrijd(en)