VT 4/5 Clinic

Jaarlijks, meestal in juni, vindt de VT 4/5 Clinic plaats. Deze Clinic is in principe bedoeld voor trainers/trainsters op landelijk niveau (divisie).  Veelal wordt de Clinic op een vrijdagavond en een zaterdag gehouden.
Voor deelname aan deze Clinic wordt door de NeVoBo aan VT4 en VT5 trainers 3 punten per dagdeel voor licentieverlenging toegekend. De Clinic bestaat uit 3 dagdelen.

 

NVVO strikt Succescoach Radostin Stoychev voor de NVVO VT 4/5 clinic.

De NVVO heeft voor de VT 4/5 clinic van 2018  de Bulgaarse topcoach Radostin Stoychev weten te strikken. Nadat we in 2017 met John Kessel het beste uit Amerika in huis hadden, heeft de NVVO nu een van de beste Europese coaches aan zich weten te binden.
Momenteel werkt Stoychev bij Pallavolla Modena in Italië. Hier traint hij o.a. onze eigen Maarten van Garderen, maar heeft ook wereldsterren als Bruno Rezende, Philip Holt en Earvin Ngapeth onder zijn hoede. Onder zijn leiding wonnen ploegen als Dynamo Moskou, Slavia Sofia, Trentino, Halkbank Ankara meerdere lands-, Championsleague en Worldcup titels.
In Bulgarije en Italië is Stoychev diverse malen uitgeroepen tot beste coach van het jaar. Er zijn wereldwijd weinig coaches met een vergelijkbare Palmares te vinden; een unieke gelegenheid dus om kennis op te doen en een graantje meepikken voor jezelf en je team.

De VT 4/5 clinic 2018 heeft dit jaar op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni plaats gevonden.