Start VT4 opleiding
28 mei 2021

De VT4-opleiding. Haal het beste uit jezelf!
Met de VT4-opleiding op zak ben jij dé volleybaltrainer die klaar is om te werken met selectieteams binnen één of meerdere verenigingen. Je geeft training, begeleiding en coaching op Top-, eerste- en tweede divisieniveau, maar ook beschik jij na het volgen van de opleiding over de handvatten om technisch beleid te ontwikkelen en de vereniging hierover te adviseren. Voor deelname aan de VT4-opleiding is een VT3-diploma een voorwaarde. Ook is het een voorwaarde om trainer te zijn van een team op tweede- of eerste divisieniveau.

De opleidingsweekenden VT4
Het eerste VT4-opleidingsweekend, van de totaal 11 weekenden, gaat op vrijdag 28 mei van start! De workshops worden deze avond verzorgd tussen 19.00 – 22.00 uur. Ook de zaterdag, 29 mei, maakt onderdeel uit van het opleidingsweekend. De workshops op deze dag vinden plaats tussen 09.00 – 12.00 uur.

Dit weekend zal plaatsvinden in Sporthal West op Papendal, Arnhem. Dit houdt dus in dat we weer de zaal in gaan! Er zijn twee verplichte overnachtingen; het startweekend en een weekend in januari. De overige overnachtingen zijn op vrijwillige basis. Mocht het niet kunnen plaatsvinden in verband met de huidige coronapandemie, dan schuiven we de weekenden door. Uiteraard zullen wij de op dat moment geldende coronamaatregelen vanuit het RIVM strikt volgen.

Meer info vind je op: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/03/22/trainers-opgelet-vt4-gaat-bijna-van-start