Te bezoeken: Clinic door Oregon State University in Papendal (15 en 16 juni)
15 juni 2019

Onderstaand bericht is te vinden op Facebook

Trainers die geïnteresseerd zijn kunnen deze Clinic bezoeken.

 

OREGON STATE VOLLEYBALL CAMPS

Oregon State University zal een All-American Volleybal Clinic organiseren voor meisjes in de leeftijd van 13 – 17 jr.

De clinic zal worden gehouden op het Nationaal Sport Centrum Papendal, Arnhem op 15-16 Juni 2019

 

 

Zaterdag 15 Juni

Leeftijdsgroep: 13-15 jaar
Sessie 1: 9.45 – 12.00 uur
Sessie 2: 13.30 – 16.00 uur

Zondag 16 Juni

Leeftijdsgroep: 15-17 jaar
Sessie 1: 9.45 – 12.00 uur
Sessie 2: 13.30 – 16.00 uur

Let op: De leeftijdsgroep van 15 jaar kunnen dus kiezen uit zaterdag of zondag

Deelnemers krijgen per dag een ochtend- en middagsessie aangeboden. De Volleybal clinics bestaan uit trainingen en demonstaties die met veel plezier en vakkundigheid worden uitgevoerd door de diverse Top Coaches. Verschillende aspecten van het spel zullen worden gedemonstreerd en in spelvorm uitgespeeld.
Ervaar deze Amerikaanse aanpak en ontdek je mogelijkheden. Na afloop van de dag kan iedereen zijn special OSU shirt meenemen als herinnering aan deze sportieve dag!

De gehele staf van Oregon State University, waaronder Ron Zwerver en Mark Barnard zullen aanwezig zijn, net als alle andere stafleden en coaches.

Ron Zwerver is een 3-time Olympic Gouden Medaillewinnaar en op dit moment in zijn 3e jaar als Associate Hoofd Coach van Oregon State Volleyball. Ron heeft jarenlang ervaring op gebied van talent herkenning/coaching middels zijn werkzaamheden als bondcoach van Jong/Jeugd Oranje en Assistent-Coach van de Senioren Nationale teams.

Mark Barnard is Hoofd Coach en coacht Oregon State Volleyball al 14 jaar, en heeft ook zijn internationale sporen verdiend als Hoofdcoach van het Australisch Vrouwen Volleybal Team gedurende de Olympische Spelen in 2000 Sydney.

Ons doel voor deze Europese trip is om Nederlandse volleybalsters de mogelijkheid te geven om studie en topsport te combineren op het hoogste niveau in Amerika middels een eventueel te vergeven scholarship. Ervaar de Amerikaanse Sport Cultuur en studeer op een van de beste College Town in Amerika, Oregon State University. Als je geïnteresseerd bent om hiervoor in aanmerking te komen, of gewoon een onvergetelijke dag te hebben, dan is dit een geweldige mogelijkheid om je te laten zien aan deze Top Coaches.

For more information email Ronald.Zwerver@oregonstate.edu