Club zoekt trainer

D.S.V.V. “Punch”

De studentenvolleybalvereniging van de TU Delft, D.S.V.V. “Punch”, is op zoek naar een gelicenseerde trainer/coach voor voor een team dat komend seizoen uit zal komen in de Eerste Klasse/Promotieklasse.

– Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek zijn naar een nieuwe, enthousiaste trainer die vanaf het seizoen 2023 – 2024 Dames 2 wil trainen en coachen. Punch bestaat uit veel jonge en enthousiaste studenten, die allemaal de ambitie hebben om hoger te komen en hun volleybaltalent te ontwikkelen. Daarom zoeken wij een trainer die talentontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan.

– Wat biedt Punch?
Als trainer bij Punch ben je sportdocent aan de TU Delft, wat veel voordelen, faciliteiten en een goed contract met zich meebrengt. Punch is een professionele volleybalvereniging met een stabiele organisatie, een fulltime bestuur en een eigen borrelruimte. Afgelopen seizoen hebben dertien damesteams deelgenomen aan de competitie. De spelers zijn zo goed als allemaal student en hierdoor energiek en enthousiast, daarnaast willen en kunnen ze nog beter leren volleyballen. Ben jij de trainer die de talenten van Punch naar de top leidt?

– Het team
Het team traint twee keer per week anderhalf uur, op maandag- en woensdagavond. De wedstrijden worden meestal gespeeld op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Het is een gezellig, jong en leergierig team. Het is een team bestaande uit voornamelijk studenten, wat betekent dat er nog veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling van de speelsters en een gezellige sfeer met zich meebrengt. Omdat het een studentenvereniging betreft zullen er tussen de seizoenen in redelijk veel wisselingen in de teamsamenstelling voorkomen, wat er voor zorgt dat er altijd nieuwe speelsters te ontmoeten zijn!

Schroom niet om contact op te nemen indien je vragen hebt over de vereniging, het team of het Sportcentrum!

Informatie
Plaats Delft
Provincie Zuid-Holland
Gevraagd Trainer/Coach
Categorie Dames
Niveau Promotieklasse, 1e klasse
Trainingsdag/tijd Maandagen en Woensdagen, tijden in overleg
Contactpersoon Kjell de Wit
E-mailadres infotrainer@punch.tudelft.nl
Telefoon 06-48674728