Club zoekt trainer

D.S.V.V. “Punch”

Ben jij een gedreven trainer die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Word dan onderdeel van Punch, de bruisende volleybalvereniging in Delft! Voor het seizoen 2024-2025 zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer die ons ambitieuze damesteams in de Eerste Klasse of Promotieklasse naar een hoger niveau tillen kan.

Als trainer bij Punch krijg je de unieke kans om jonge, getalenteerde speelsters te helpen hun volleybaltalenten te ontwikkelen en samen successen te boeken. Bij Punch hebben we een duidelijke focus op talentontwikkeling en een gezellige teamsfeer.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Punch jou als sportdocent aan de TU Delft veel voordelen, faciliteiten en een goed contract. Je maakt bovendien deel uit van een levendige volleybalgemeenschap met meerdere (Dames)teams en een wekelijkse borrel. Kortom, een fantastische kans om jouw passie voor volleybal te delen en deel uit te maken van een ambitieuze en gezellige vereniging.

Neem vandaag nog contact op en wordt (mogelijk) de nieuwe aanwinst van ons team bij Punch! Voor vragen of interesse is er meer informatie te vinden op de site of kan je contact opnemen met Roan Herinx via InfoTrainer@punch.tudelft.nl of +31 6 13668383

Informatie
Plaats Delft
Provincie Zuid-Holland
Gevraagd Train(st)er & Coach
Categorie Dames
Niveau Promotieklasse, 1e klasse
Trainingsdag/tijd Maandag en Woensdag tijden zijn in overleg
Contactpersoon Roan Herinx
E-mailadres wedstrijdsecretaris@punch.tudelft.nl
Telefoon +31 6 13668383