Club zoekt trainer

Emmen’95

Aan de basis staat dat Emmen’95 een actieve vereniging is waar door jong en oud gevolleybald kan worden op het eigen niveau. Iedereen in en rondom Emmen die de volleybalsport wil uitoefenen kan daarvoor bij ons terecht. Alle teams, en vooral de jeugd, trainen zoveel mogelijk onder leiding van een goed en gekwalificeerd kader waardoor de leden technisch goed leren volleyballen en de vereniging doorlopend op een regionaal onderscheidend niveau kan spelen. We bieden onze trainers dan ook zoveel mogelijk kansen om zichzelf en met elkaar verder te ontwikkelen.
Ook bieden we een sociaal veilige omgeving aan waar we met respect met elkaar omgaan en gezelligheid hoog in het vaandel staat.

In alle lagen kunnen we extra train(st)ers gebruiken, van dames tot heren in de 2e divisie tot aan de 2e klasse, en meisjes en jongens in de jeugd van de topklasse tot aan de 2e klasse en de mini’s.

We zijn flexibel in trainingsdagen/tijden en denken graag met de trainers mee! Neem gerust contact op voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Informatie
Plaats Emmen
Provincie Drenthe
Gevraagd Train(st)ers
Categorie Dames, Heren, Jeugd
Niveau 2e divisie, 3e divisie, Hoofdklasse, Promotieklasse, 1e klasse, 2e klasse, Jeugd
Trainingsdag/tijd Ma t/m do (flexibel in te delen)
Contactpersoon TC Emmen'95
E-mailadres tc@emmen95.nl
Telefoon 0634268127