Club zoekt trainer

Spivo

Volleybalvereniging Spivo in Spijkenisse zoekt voor seizoen 2024-2025 trainers/ coaches voor Heren 2, dat speelt in de eerste klasse en voor Dames 3 dat uitkomt in de tweede klasse.

Heren eerste klasse
Voor deze sportieve én gezellige mannen zoeken we een trainer/coach die hen nog elke week weet uit te dagen.

Ze weten zich al een aardige tijd te handhaven in de top van de eerste klasse, willen nog graag elke week een balletje slaan en houden van gezelligheid.
Het team traint één keer per week en speelt de wedstrijden op zaterdag.

Dames tweede klasse
Voor deze enthousiaste, sportieve dames zoeken we een trainer/coach die deze, qua leeftijd, zeer gemêleerde groep steeds weer uit weet te dagen.

Dit team is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de tweede klasse en laat met de huidige vijfde plaats zien dat het hier ook zeker thuishoort.
Het team traint één keer per week en speelt de wedstrijden op zaterdag.

Train de trainer
Bij Spivo zetten we actief in op het begeleiden en trainen van onze trainers. Dit doen we onder andere door het geven van clinics op verschillende onderdelen. Deze clinics zijn zowel geschikt voor de jonge, beginnende trainers als voor de meer ervaren trainers die op aangegeven punten bij willen leren of op zoek zijn naar gerichte tips and tricks. De clinics worden gegeven door onze eigen ervaren trainers en waar nodig ook door externe trainers.

Spivo
Spivo is dé volleybalvereniging voor iedereen in de regio Spijkenisse/Nissewaard: jong en oud, competitief en recreatief, instap-, midden en hoog niveau. Het eerste damesteam van Spivo speelt momenteel mee in de bovenste regionen van de derde divisie en heeft promotie naar de tweede divisie als streven.

Spivo ziet een duidelijke groei in haar ledenaantal, met name onder de jeugd en jongvolwassenen. Naast de verschillende meisjes- en damesteams, laten vooral ook de jongens en heren een enorme groei in aantal zien.

Er is bij Spivo veel ruimte voor de allerjongsten in de regio, die via de CMV allereerst spelenderwijs kennis kunnen maken met volleybal. Om daarna het spel steeds leuker te gaan vinden door het aanleren van de juiste technieken en spelelementen. Hier wordt hen de juiste basis meegegeven om vervolgens in de meisjes en jongens teams verder in te kunnen groeien.

Kom jij Spivo versterken?
Wil jij graag aan de slag met een van de bovengenoemde teams? Of denk je op een andere manier iets voor Spivo te kunnen betekenen? Meld je dan graag bij de Technische Commissie van Spivo via tc@spivo.nl .

Het liefst zien we de trainers ook het coachen van de teams op zich nemen. Maar ook als deze combinatie niet mogelijk is, zien we graag jouw reactie.

Informatie
Plaats Spijkenisse
Provincie Zuid-Holland
Gevraagd Trainer/Coach
Categorie Dames, Heren
Niveau 1e klasse, 2e klasse
Trainingsdag/tijd in overleg
Contactpersoon Leandra de Boef
E-mailadres tc@spivo.nl
Telefoon