Club zoekt trainer

TSVV Gepidae

Het eerste damesteam van de studentenvereniging in Tilburg is op zoek naar een trainer-coach voor seizoen 22-23. De dames spelen al een aantal jaar bovenin de promotieklasse mee en maken hopelijk dit seizoen de stap naar divisieniveau. Daarbij hoort een vakkundige trainer, die de meiden twee keer in de week van 2 uur lang training kan voorzien, en op zaterdagen wilt coachen.

Het tweede herenteam van de studentenvereniging in Tilburg is op zoek naar een trainer-coach voor seizoen 22-23. De heren spelen al een aantal jaar bovenin de promotieklasse mee en hopen door te groeien om de aansluiting bij ons eerste team te behouden. Daarbij hoort een vakkundige trainer, die de heren twee keer in de week van 1,5 uur lang training kan voorzien, en op zaterdagen wilt coachen.

Het betreft een jong studenten-team met veel ambitie en wil om te groeien. Trainingen en thuiswedstrijden worden gehouden op het Tilburg University Sportcentrum en als trainer zal je in dienst zijn van dit Sportcentrum. Bij interesse horen wij graag van u!

Informatie
Plaats Tilburg
Provincie Noord-Brabant
Gevraagd Trainer-coach
Categorie Dames, Heren
Niveau 3e divisie, Promotieklasse
Trainingsdag/tijd Maandagen en donderdagen, tussen 18:00 en 23:00
Contactpersoon Lieke van der Wielen
E-mailadres wervingscommissie@gepidae.nl
Telefoon 0613809796