Club zoekt trainer

V.C.V.

Trainer gezocht voor Dames 4 van V.C.V.!
Wil jij deel uitmaken van ons fantastische team? Dames 4 van Varsseveld is op zoek naar een energieke en betrokken trainer voor het komende seizoen.
Na een geweldig seizoen waarin we als tweede zijn geëindigd in de tweede klasse, zijn we vastberaden om onze prestaties te verbeteren. Om deze reden willen wij ons inschrijven in de eerste klasse. Wij trainen twee keer in de week, maar hebben helaas voor onze donderdagavond nog geen trainer. Daarom zijn we op zoek naar een trainer die ons kan motiveren en spelinzichten bij kan brengen tijdens onze trainingen op donderdagavond (tijd in overleg). Naast dat wij in het veld serieus kunnen volleyballen, houden wij ook van een grapje en gezelligheid! Ook een drankje na de wedstrijd is haast niet weg te denken…
Heb jij ervaring als volleybaltrainer en ben je enthousiast om ons team naar een hoger niveau te tillen? Dan willen we graag van je horen!
Neem contact met ons op via mareen.jansen2@gmail.com of esmeenavis@live.nl en wie weet sta jij binnenkort als onze nieuwe trainer op het veld. We kijken ernaar uit om samen te werken en successen te behalen!

Informatie
Plaats Varsseveld
Provincie Gelderland
Gevraagd Trainer
Categorie Dames
Niveau 1e klasse
Trainingsdag/tijd Donderdagavond, tijd in overleg
Contactpersoon Mareen Jansen
E-mailadres mareen.jansen2@gmail.com
Telefoon 0634489797