Club zoekt trainer

VC Joure

Volleybalvereniging VC Joure is een actieve en succesvolle vereniging. Dames, heren en jeugd vinden hun weg naar de sporthal om daar één of meerdere keren per week intensief, maar ook ontspannen, bezig te zijn!

VC Joure biedt zowel volleybal op prestatie- als recreatieniveau. Het eerste damesteam speelt in de promotieklasse. De overige seniorenteams sluiten nauw aan en bieden volleybal op ieders niveau. VC Joure besteedt veel aandacht aan de jeugd en heeft een groeiende jeugdsectie.

Wij zijn specifiek op zoek naar trainers voor onze damesteams die spelen in de 2e en 3e klasse. Het 2e klasse team is een ervaren team, welke al een aantal jaren in de 2e klasse speelt. Het 3e klasse team staat op dit moment bovenaan in de competitie en wil graag verder groeien, wellicht volgend seizoen in de 2e klasse. Beide teams hadden afgelopen seizoen geen trainer/coach en zouden erg graag weer een enthousiaste trainer/coach willen die hen verder vooruit kan helpen!

Ook voor onze jeugdteams zijn we op zoek naar enthousiaste trainers. We hebben momenteel 6 jeugdteams en zijn op zoek naar trainers die de B’s en C’s training willen geven. Plezier en sportief bezig zijn staat voorop, maar winnen is natuurlijk leuk meegenomen!

Mocht je het wellicht leuk vinden om op een andere manier bij onze vereniging actief te zijn, dan horen we dat natuurlijk ook graag! We zijn bijvoorbeeld ook op zoek naar trainers die een tweede training in de week willen geven voor de dames die spelen op hoger niveau.

Heb je interesse of wil je graag eerst even sparren over de mogelijkheden? Stuur gerust een mailtje, dan nemen wij contact met je op!

Hartelijke groet,
Technische commissie VC Joure

Informatie
Plaats Joure
Provincie Friesland
Gevraagd Trainers/coach
Categorie Dames, Jeugd
Niveau 2e klasse, 3e klasse, Jeugd
Trainingsdag/tijd Dinsdag en donderdag
Contactpersoon Aukje Visser
E-mailadres tc@vcjoure.nl
Telefoon