Club zoekt trainer

vc Joure

Volleybalvereniging VC Joure is een actieve en succesvolle vereniging. Dames, heren en jeugd vinden hun weg naar de sporthal om daar één of meerdere keren per week intensief, maar ook ontspannen, bezig te zijn!
VC Joure biedt zowel volleybal op prestatie- als recreatieniveau. Het eerste damesteam speelt in de promotieklasse en promoveert naar de derde divisie. De overige seniorenteams sluiten nauw aan en bieden volleybal op ieders niveau. VC Joure besteedt veel aandacht aan de jeugd en heeft een groeiende jeugdsectie.
Wij zijn op zoek naar trainers voor meerdere damesteams. Allereerst zijn we op zoek naar een gedreven trainer voor ons dames 1. Deze dames promoveren komend seizoen naar de derde divisie. Zij trainen op de woensdagavond in Oudehaske. Daarnaast zoeken we trainers voor onze damesteams die spelen (en gaan spelen) in de 2e klasse. Zo is het ene team een ervaren team, welke al een aantal jaren in de 2e klasse speelt. Het andere team is afgelopen seizoen kampioen geworden en promoveert naar de 2e klasse. Beide teams trainen op de dinsdagavond in Joure.
Ook voor onze jeugdteams zijn we op zoek naar enthousiaste trainers. We hebben momenteel 6 jeugdteams en zijn op zoek naar trainers die de B’s en C’s training willen geven. Plezier en sportief bezig zijn staat voorop, maar winnen is natuurlijk leuk meegenomen!
Mocht je het wellicht leuk vinden om op een andere manier bij onze vereniging actief te zijn, dan horen we dat natuurlijk ook graag! We zijn bijvoorbeeld ook op zoek naar trainers die een tweede training in de week willen geven op de donderdag.
Heb je interesse of wil je graag eerst even sparren over de mogelijkheden? Stuur een berichtje, dan nemen wij contact met je op!

Informatie
Plaats Joure
Provincie Friesland
Gevraagd Trainer/coach
Categorie Dames, Jeugd
Niveau 3e divisie, Promotieklasse, 2e klasse, Jeugd
Trainingsdag/tijd Dinsdag, woensdagavond, donderdag
Contactpersoon Aukje Visser
E-mailadres tc@vcjoure.nl
Telefoon