Loket – Clinics – Poll

Dit keer drie onderwerpen in één bericht:  Het volleyballoket, Clinics en de €100.000 poll

Het Volleyballoket:
De NVVO heeft een nieuwe dienst opgezet: Het volleybal loket.
Wil je als vereniging intern een bijscholing voor je trainers? Wil je dat er iemand komt kijken die je bij
een aantal trainingen gaat begeleiden? Heb je moeite met het samenstellen van de juiste oefenstof?
Wil je als bestuur hulp bij effectief vergaderen, of als scheidsrechtercoördinatie hulp bij het (verder) scholen
van je scheidsrechters? Je zou kunnen zeggen: “Je kunt het zo gek niet bedenken”. Samen kijken we naar oplossingen. Het moge duidelijk zijn dat dit zowel een individuele, als ook een vereniging brede aan-
gelegenheid kan zijn. De pagina met meer informatie en een aanvraag formulier vindt u onder het menu Ondersteuning, of klik HIER.

Clinics:
I.v.m. de corona maatregelen zijn er dit jaar helaas geen NVVO clinics te verwachten waar u fysiek bij aanwezig kunt zijn. Dat is natuurlijk heel jammer, maar . . .
We werken hard aan het mogelijk maken van online clinics via een livestream. In april voor VT2/3 trainers, in mei voor VT 4/5 trainers. Op de pagina Clinics vindt u meer informatie en worden data – zo gauw deze bekend zijn – en inschrijfmogelijkheden vermeld. U vindt de pagina Clinics onder het menu Ondersteuning

€100.000 poll
Stel: de sportverenigingen ontvangen een bedrag om de motorische achterstanden die de kinderen opliepen vanwege de coronamaatregelen, weg te werken. Een gemiddelde vereniging ontvangt € 100.000 en aan jou als trainer wordt gevraagd waarvoor je dat geld wilt inzetten? Zouden wij als trainers ook zo unaniem van mening zijn als het onderwijzend personeel?
Lees hier meer over op de pagina “Poll 100.000 Euro”

[ De poll is vanaf 17 april 2021 niet meer in te vullen]